Станцію Путивль перейменують на станцію Буринь?

На офіційному сайті Буринської міської ради надруковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення питання про перейменування залізничної станції Путивль на залізничну станцію Буринь…

  1. Організатор громадського обговорення – Буринська міська рада.

  2. Найменування юридичної особи, яку пропонується перейменувати – залізнична станція Путивль.

  3. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо перейменування залізничної станції – голова Буринської міської ради Ладуха Віктор Борисович.

  4. Строк проведення заходів з громадського обговорення – до 20 березня 2019 року.

  5. Поштова адреса та адреса електронної пошти для внесення пропозицій: м. Буринь, вул. Першотравнева, 1, Буринська міська рада; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пропозиції подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

  1. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 22 березня 2019 року, на офіційному веб-сайті Буринської міської ради http://buryn-miskrada.gov.ua.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до участі в громадському обговоренні питання щодо перейменування залізничної станції Путивль, звертаэться до громадян Виконавчий комітет Буринської міської ради.

На світлині: станція Путивль, що в місті Буринь, узимку 2019 року.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.