У Конотопі утворили ланцюг єднання…

Сьогодні, 22 січня 2019 року, у Конотопі флешмобом відзначили 100-річчя Соборності України.

До нього долучилися військові, освітяни, молодь, депутати міської ради, держслужбовці та багато інших.

Про це повідомила прес-служба Конотопської міської ради.

Окрім містян, які зібралися цього січневого ранку на площі Миру, ланцюг єднання створили вихованці та вчителі кожного навчального закладу Конотопа.

Державний гімн України був виконаний 15000 голосами містян в різних куточках Конотопа.

Напередодні в кінотеатрі «Мир» з нагоди Дня Соборності відбулися урочистості. Зі святом присутніх привітав перший заступник міського голови Тарас Омельченко.

На необхідності єднатися і не ділити українців за територією їхнього проживання, а також спільно розбудовувати нашу державу акцентували увагу у своїх виступах Сергій Сахно – учасник ООС, заступник командира батальйону механізації з морально-психологічного забезпечення 36-го шляхо-відновлювального загону та Андрій Кривулько – журналіст, редактор інтернет-видання «Конотоп Сіті», переселенець зі сходу України.

Для присутніх у залі лунали патріотичні пісні у виконанні працівників культури та вихованців клубних закладів міста.

До Дня Соборності України в холі МЦКіД «Мир» відкрита та працює виставка «Сумщина в українській революції 1917-1921 років. Видатні військові та державні діячі».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.