АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Завжди захоплювався і захоплююся людьми, які виховують багатьох дітей…»

До села Суховерхівка, що в Буринському районі, до родини Міненків завітав Анатолій Свирид, голова громадської організації «Серця кіборгів».

–Дуже приємна та навіть почесна місія – ми вирішили привітати з прийдешніми новорічно-різвяними святами багатодітні сім’ї, – сказав у ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) голова громадської організації «Серця кіборгів» Анатолій Свирид. – Знаєте, я завжди захоплювався і захоплююся людьми, які виховують багатьох дітей! Безсумнівно, для цього потрібна не аби яка мужність та відповідальність (усі батьки мене зрозуміють). І дітки у таких родинах завжди чудові…

До слова, у родині Міненків – Олени Антонівни та Сергія Олександровича – нині виховується 8 дітей. А двоє вже дорослих залишили родинне гніздо…

А от у родині Мельників із села Підставки Липоводолинського району виховується 9 дітей.

Василь Іванович працює лікарем «швидкої допомоги». Лідія Василівна вчителює у школі.

–Я пишаюся, що у нас в країні є такі великі та дружні родини! – продовжив Анатолій Свирид. – Також завітали з гостинцями до трьох багатодітних сімей у моїй рідній Панасівці. Дарувати таким малюкам подарунки – справжнє задоволення! А батькам потрібно, без перебільшення, давати спеціальні відзнаки за мужність. Просто не уявляю, як вони все встигають!?

Анатолій Свирид усміхнувся й завершив:

–Трішки стомився від таких клопотів, але це дуже приємна втома… Для мене немає нічого кращого за теплі дитячі усмішки. Це дає наснагу і переконання, що ми робимо вірну й потрібну справу. Я дуже дякую всім родинам за гостинність та бажаю їм щастя і здоров'я у наступному 2019 році!

Світлина Наталії Лаврової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.