Анатолій Свирид, голова ГО «Серця кіборгів», надав першу допомогу постраждалому водію легковика в ДТП у Ромнах

Ось щодо даної дорожньо-транспортної пригоди написав на своїй сторінці в facebook Анатолій Свирид, голова Громадської організації «Серця кіборгів», який у той час проїжджав поруч місця аварії:

«У Ромнах на дорогах суцільна ковзанка, неможливо ні їздити, ні ходити! Щойно на Покровській сталося ДТП рейсового автобусу з легковиком. Постраждав водій легковика, надали йому першу допомогу. У всьому місті бачив всього одну!!! машину комунальників, які посипали дорогу прямо під час руху автотранспорту! Не знаю, це через конфлікт мерії і ЖКГ чи зима у грудні знову стала несподіванкою, але з цим терміново щось потрібно робити! Велике прохання: Якщо є така можливість, залишайтесь сьогодні вдома, бережіть себе! Чому як належно не працюють комунальники, будемо розбиратись. Повідомлю пізніше!».

Про ДТП в Ромнах проінформував і Відділ комунікації поліції Сумської області:

«В результаті зіткнення з мікроавтобусом водій автомобіля ВАЗ отримав тілесні ушкодження та потрапив до лікарні. Вчора, вдень, 62-річний водій автомобіля ВАЗ-211930, рухаючись по вулиці Покровський узвіз в місті Ромни, скоїв зіткнення з маршрутним автобусом «Мерседес», сполученням Ромни-Суми, під керуванням 50-річного мешканця Сум.

В результаті ДТП водій автомашини ВАЗ отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв та був госпіталізований до хірургічного відділення центральної районної лікарні. Поліція розпочала розслідування.

Правоохоронці знову і знову закликають всіх учасників дорожнього руху, і водіїв, і пішоходів, бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі.

Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб. Тож керуючи транспортними засобами, враховуйте і стан дорожнього покриття, і погодні умови, і час доби та пору року, та ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість, аби не сталося біди».

Анатолій Свирид виклав у сцмережу світлину з таким коментарем:

«Просто зараз - міжміська дорога у Липоводолинському районі! Все почищено і посипано, як і має бути!

А тим часом у Ромнах, у самому місті, не пройти, не проїхати!».

А в підсумку й сталася ДТП саме в місті Ромни…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.