Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

АНАТОЛІЙ РІЧКАЛЬ: «Профспілки завжди захищали і продовжують захищати права працівників…»

У палаці культури «Хімік», що в місті Суми, сьогодні, 29 листопада 2018 року, відбулося урочисте зібрання з нагоди 70-річчя з дня створення Сумської обласної ради профспілок.

Урочисте зібрання відкрила голова Сумської обласної ради профспілок Тетяна Євдокимова.

Вона звернулася до учасників та гостей заходу із вітальними словами, провівши невеликий екскурс в історію профспілкового руху області.

Тетяна Олександрівна подякувала ветеранам галузі, керівникам членських організацій, які були безпосередніми учасниками створення найчисельнішого професійного об’єднання області.

Привітати лідерів профспілкових організацій прийшло чимало гостей, серед них керівництво області та міста.

Звернувся до присутніх і перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль.

«Від імені голови обласної ради та всього депутатського корпусу щиро вітаю Сумську обласну раду профспілок з 70-річчям з дня створення. Профспілки – це та структура, яка завжди захищала і продовжує захищати права працівників. Саме ви берете активну участь у суспільному житті регіону, захищаєте трудові, соціально-економічні права та інтереси робітників», - наголосив Анатолій Річкаль.

Він також зауважив, що лідери профспілкових організацій завжди виступають як «третейські судді» між керівниками підприємств і працівниками. Для того, аби виступати в такій ролі, треба мати авторитет, довіру, досвід, порядність.

«Я хотів би сьогодні висловити слова вдячності тим керівникам профспілкових організацій, які дійсно професійно виконують свої обов’язки, мають великий досвід і авторитет. Це керівник профспілкової організації працівників державних установ Ігор Теліженко, Лариса Маслова, яка очолює профспілкову організацію працівників охорони здоров’я. Варто згадати і Михайла Шпаковича, що керує профспілковою організацією працівників лісового та мисливського господарства. Коли профспілки працюють, то це видно. Це відчувають люди, і вони за це вдячні», - зауважив Анатолій Річкаль.

Під час урочистостей відбулося нагородження кращих працівників профспілки відзнаками Сумської обласної ради, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

А потім присутні насолоджувалися прекрасним концертом, який підготували артисти палацу культури «Хімік»...


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.