Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Тетяна Головко, заступник голови Сумської обласної ради, нагороджена грамотою за активну участь у відновленні Збройних Сил України: «Хочу скоріше Миру!»

В урочистій обстановцы кращим волонтерам вручено відзнаки. Вони допомагали армії з перших днів АТО. Волонтери возили і возять на передову для бійців амуніцію, зброю, техніку, продукти харчування, збирають ліки та гроші для лікування поранених

Перед початком роботи чергової сесії Роменської районної ради заступник командира 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Галицького майор Руслан Ліщук вручив волонтерам Відзнаки за громадянську мужність, патріотизм, волонтерську допомогу бійцям, які боронять кордони нашої держави, підтримку сімей загиблих та дітей учасників АТО, громадську активність та самовідданість.

Відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» та Грамотою та почесною відзнакою командувача військ оперативного командування «Захід» за активну участь у відновленні Збройних Сил України в ході відбиття ними збройної агресії та самовіддану працю і вагомий внесок в зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини нагороджено: Валерія Білоху, Анатолія Козія, Ігора Коломійця, Олександра Коробку, Андрія Лаврика, Миколу Монька, Андрія Перезву, Володимира Савицького, Наталію Хорошаєву.

Грамотою та почесною відзнакою командувача військ оперативного командування «Захід» за активну участь у відновленні Збройних Сил України в ході відбиття ними збройної агресії та самовіддану працю і вагомий внесок в зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини нагороджено Тетяну Головко, Віктора Переваруху, Тетяну Стетюху, Григорія Ярошенка.

Руслан Ліщук щиро подякував волонтерам, людям з великим серцем, патріотам та всім небайдужим жителям Роменщини за допомогу Збройним Силам України, за стійкість духу, за незламну віру у нашу перемогу, повідомив сайт rmn.sm.gov.ua

Варто зауважити, що серед нагороджених – Тетяна Головко, заступник голови Сумської обласної ради. Вона є активним волонтером та меценатом.

Свою благодійну діяльність не надто афішує, але її добрі справи, породжені добрим серцем не лишаються без уваги.

«В урочистій атмосфері пройшла сесія Роменської районної ради, а також організовано екскурсію чарівними Роменським та Недригайлівським районами. Одна головна теза, яка декілька разів звучала – допомога волонтерів вписана в історію цієї війни, як основна підтримка, що не дала можливості зламатися! Дякую небайдужим людям і нашим всім захисникам! І хочу скоріше Миру!», – з надією підсумовує Тетяна Головко.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.