Олександр Єлшанський, поліцейський із Сум, став чемпіоном світу з футзалу

У румунському місті Дева відбувся світовий чемпіонат із футзалу серед поліцейських.

У ньому взяли участь понад два десятки команд, які боролися за чемпіонство.

Та, врешті-решт, перемога дісталася збірній України, за яку виступає сумчанин – капітан поліції Олександр Єлшанський.

Сьогодні, 13 вересня 2018 року, поздоровлення на честь майстерного футзаліста прозвучали у стінах Сумської обласної ради.

За словами першого заступника голови обласної ради, генерала поліції третього рангу Анатолія Річкаля, кожна з перемог, здобута українцями на міжнародній арені, викликає гордість та захоплення.

«Це велика мотивація на подальші звершення не тільки у спорті, а й у інших сферах життєдіяльності. Безперечно, мене дуже тішить, що у даному випадку мова йде про тріумфальний виступ поліцейських. Це, як відомо, моя рідна стихія», – зазначив Анатолій Якович.

А заступник голови обласної ради Тетяна Головко наголосила, що для депутатів Сумщини популяризація професії поліцейського – не порожній звук. І підкреслила, що обласні депутати завжди готові допомогти, підтримати і словом, і ділом.

Вона зауважила, що на липневій сесії було виділено 500 тис. грн на поліпшення матеріально-технічної бази Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції», представником якого саме і є Олександр Єлшанський.

До речі, перемога в Румунії – це вже третя золота медаль у скарбничці нагород сумського футзаліста.

Звання чемпіона українська національна збірна до цього здобувала у 2008 та 2009 роках.

«Нинішні змагання добряче нас виснажили. Особливо напруженими видалися матчі з росіянами та командою Боснії і Герцеговини. Проте нас не так просто здолати», – відверто сказав Олександр Єлшанський.

Зрештою, гру з росіянами українські футзалісти завершили з рахунком 1:0 на свою користь.

До слова, відзначився саме Олександр Єлшанський.

А от у боснійські ворота в останні хвилини фінального матчу наші хлопці «відвантажили» три красені-голи, натомість, отримавши у свої тільки один, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.