У Путивлі нагороджені школярі, які перемогли в конкурсі на правову тематику

День знань для чотирьох учнів Путивльської загальноосвітньої школи №2 відзначився приємною подією – привітати їх з перемогою у творчому конкурсі на правову тематику прийшли працівники поліції. Діти отримали іграшки, солодощі та таке необхідне в навчанні шкільне приладдя.

Конкурс був організований ювенальною превенцією Путивльського відділення поліції при інформаційній підтримці місцевої газети «Путивльські відомості» і мав назву «Якби я став поліцейським». Дітям віком від 5 до17 років пропонувалось висловити свої роздуми на дану тему в малюнках та творах.

«Сам конкурс ми розпочали ще влітку, – розповідає Богдан Біганов, інспектор ювенальної превенції Путивльського відділення поліції. По-перше, в цей час діти відпочивають від навчання і тому потрібно їх чимось зайняти. По-друге – мені, як працівнику поліції, що працює з неповнолітніми, дуже важливо сформувати в них стійку уяву, що поліцейський не карає. Він допомагає вирішувати проблеми, радить, як вчинити в тій чи іншій ситуації, і у будь-якому випадку обов’язково прийде на допомогу. І по-третє – в своїх роздумах діти чітко показували, що вони очікують від нас, правоохоронців. Що також є цікавим.»

Напередодні 1 вересня журі у складі працівників поліції та співробітників газети «Путивльські відомості» підвели підсумки і визначили найкращих.

Всі переможці, як з’ясувалось, навчались в одній школі. Тому, взявши до рук пакунки із подарунками, поліцейські вирушили до них на свято Дня знань.

Приємно, що серед переможниць були дівчатка-першокласниці: Мілана Деревянко та Катюша Купчикова.

Перший раз в перший клас, - і тут така приємна несподіванка! Отримавши нагороду, вони не оминули можливість «проінспектувати» поліцейське авто і зробити фото на згадку.

Радість перемоги з ними поділили також п’ятикласниця Аліна Шаповалова та семикласниця Марина Купчикова.

А поліцейські обіцяють – подібні конкурси проводитимуть і надалі.

Адже діти, зайняті спортом, творчою діяльністю та саморозвитком обіцяють в майбутньому вирости не тільки законослухняними громадянами держави, а й стати її потужнім творчим та інтелектуальним потенціалом, підсумовує Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.