Єлизавета Медведєва із Воскресенки святкує свій столітній ювілей

Перший заступник Буринського міського голови Євген Базима, начальник Буринського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Сумській області, депутат міської ради Наталія Ільченко, голова районної ради ветеранів Ангеліна Кнуренко та виконуючий обов’язки старости Воскресенського старостинського округу Буринської міської ради Сергій Гніденко привітали із столітнім ювілеєм жительку села Воскресенка Медведєву Єлизавету Савостьянівну.

Ювілярка розповіла гостям про свій нелегкий життєвий шлях.

З перших днів колективізації родина Медведєвих вступила до колгоспу, а тому Єлизавета Савостьянівна працювати почала ще підлітком.

Особливо важкими були роки голодомору, коли їй доводилося допомагати виживати ще і двом меншим братам.

Понад 40 років працювала у місцевому колгоспі «Перше травня». Нелегким було життя і у повоєнні роки.

Хоча з особистою сім’єю у іменинниці не склалося, вона не скаржиться на свою долю, і дякує підтримці сім’ї племінниці, в якій проживає.

Від Буринської міської ради з липня поточного року ювілярка буде отримувати щомісячну стипендію як особа, якій виповнилося 100 років.

Гості побажали Єлизаветі Савостьянівні Медведєв найголовнішого – здоров’я і спокою, а також вручили на згадку пам’ятні подарунки, повідомив апарат виконавчого комітету Буринської міської ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.