Сумщина відзначає третю річницю створення Національної поліції України

Сьогодні, 2 липня 2018 року, у переддень третьої річниці створення Національної поліції України, вітання приймали представники професії Сумщини, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Урочистості відбулися у залі Сумської обласної філармонії. Служителів правопорядку вітали керівники області, міста, обласних силових структур та відомств, представники духовенства.

«Як би хто сьогодні не ставився до змін, але реформа поліції була потрібна. І вона довела свою значущість, – звернувся до присутніх голова Сумської обласної ради Володимир Токар. – Сьогодні рівень довіри до вас виріс. Відповідно, народ відчуває себе більш захищеним. Злочинів стає менше, а рівень їх розкриття збільшується. Завдяки професійному виконанню завдань із протидії злочинності, забезпеченню публічної безпеки і порядку ви отримали високу оцінку громадян, а це – найголовніше досягнення».

Він подякував ветеранам служби, тим, хто захищав і продовжує захищати країну у зоні проведення АТО та Операції об’єднаних сил, схилив голову перед рідними загиблих.

Побажав усім здоров’я, миру, добробуту та вручив відзнаки обласної ради кращим представникам професії.

Привітав правоохоронців з річницею і Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради.

Він полякував їм за службу і побажав усіляких гараздів у службі та житті.

До слова, Анатолій Річкаль, був першим керівником Головного управління національної поліції в Сумській області.

Відзначено особовий склад Головного Управління Національної поліції у Сумській області почесними грамотами, нагородами та орденами Святого Юрія Переможця.

Високу відзнаку отримав генерал поліції третього рангу Микола Лушпієнко, керівник Головного управління національної поліції в Сумській області.

Йому вручено орден Святого Рівноапостольного князя Володимира.

«Поліція Сумщини займає перші місця в Україні. Ті, хто тут служить – це наша гордість і наша слава, – сказав у своєму вітальному слові голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко. – Ви довели, що стоїте на захисті законних прав громадян. Багато присутніх пройшли через бойові дії і боронили нашу землю. Велика вам за це шана. Ми, органи влади і місцевого самоврядування, маємо працювати з вами спільно і захищати права громадян. Саме тому намагаємося робити все від нас залежне, аби поліція Сумщини відчувала нашу підтримку. Від щирого серця бажаю усім вам, аби було більше профілактичної роботи, і поменше тієї, яка була б пов’язана з ризиками. Щоб кожен поліцейський, який захищає державу і людей, отримував відповідне моральне і матеріальне забезпечення».

Микола Клочко подякував поліцейським за службу, і вручив грамоти обласної державної адміністрації.

Вітали поліцейських також Олександр Лисенко, міський голова Сум, Олександр Сугоняко, депутат Верховної Ради України, Геннадій Волик, керівник ДСНС у Сумській області, Олександр Щуцький, в. о. начальника Сумської митниці ДФС, Олександр Мейко, начальник Сумського прикордонного загону, а також представники духовенства.

Для присутніх відбувся концерт, підготовлений артистами філармонії.

З нагоди свята в Академічному провулку правоохоронці влаштували виставку, де продемонстрували предмети зброї, інструменти для безпечного виявлення та вилучення вибухівок, поліцейські автомобілі.

Особливе захоплення виставка викликала у підростаючого покоління….


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.