Офіційний веб-сайт Сумської обласної ради входить до четвірки кращих…

Оцінювання проводилося за 25 позиціями за 4-х більною шкалою. Офіційний веб-сайт Сумської обласної ради, до речі, з яким співпрацює фнтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), набрав 79 балів із 100 максимально можливих.

І, якщо не брати до уваги сайт Київської міської ради, він зайняв серед обласних рад 4 місце після Тернопільської, Рівненської та Миколаївської областей.

Середня оцінка сайтів обласних рад по Україні складає 65 балів.

До слова, відповідні рейтинги були оприлюднені на робочій семінар-нараді «Механізми ефективної реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні», яка відбулася у Харкові.

Проект виконує Всеукраїнська асоціація сприяння самоорганізації населення у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

За 14 показниками інформація на сайті Сумської обласної ради є не просто доступною, а повною і актуальною.

Ы тільки з 9 показників інформація є неповною або частково неактуальною…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.