Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, відвідав обласний госпіталь інвалідів та ветеранів війни

У День пам'яті і примирення та напередодні 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль разом із головою Сумської обласної державної адміністрації Миколою Клочком відвідали комунальний заклад обласної ради «Сумський клінічний госпіталь ветеранів війни», повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Тут вони зустрілися з ветеранами Другої світової війни, учасниками бойових дій, які лікуються у цьому закладі, привітали їх зі святами.

– Щиро дякую вам за героїчну відданість своїй країні. Ваша сила духу і віра у перемогу стали прикладом для наступних поколінь. Сьогодні ми захищаємо свою землю, як це робили наші батьки, діди, прадіди. Вічна пам'ять тим, хто сьогодні уже не з нами. Глибока шана усім, хто захищав рідну землю, – сказав Анатолій Річкаль. Він зауважив, що депутати Сумської обласної ради не забувають про ветеранів і намагаються їм завжди і в усьому допомагати.

Зокрема, нинішнього року на ремонт терапевтичного відділення вони проголосували за виділення 1 мільйона гривень.

Депутати також планують виділити близько 2 мільйонів гривень на придбання кухонного обладнання, медикаментів та ремонт палат госпіталю.

Анатолій Річкаль побажав ветеранам та учасникам бойових дій здоров'я та благополуччя,.

Він підкреслив, що усі прийдешні покоління українців у неоплатному боргу перед Героями...

А потім на присутніх чекав святковий стіл та урочистий концерт від юних артистів палацу культури «Хімік» ПАТ «Сумихімпром».

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.