Каріна Карпічко, десятикласниця Тернівської ЗОШ, нагороджена відзнакою переможців Всеукраїнський олімпіад та науково-дослідницьких робіт

Про талановиту і обдаровану десятикласницю з Тернівської школи Каріну Карпічко, інтерне-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповідав у розділах ОСВІТА та ЛІТЕРАТУРА.

Найпочесніше місце серед інтелектуальних змагань учнівської молоді сьогодні посідають Всеукраїнські учнівські олімпіади та Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Відтак, 3 травня 2018 року обдарованих юнаків та дівчат, які здобули призові місця у конкурсах різних рівнів вітали представники влади, освіти та громадськість Сумщини.

Урочистості, що відбулися у легкоатлетичному манежі СумДУ зібрали повний зал глядачів, серед яких, – освітяни, рідні та друзі молодих інтелектуалів.

Учнів та їхніх наставників привітала та подякувала їм за клопітку працю, що прославляє Сумщину та усю Україну, заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко.

Вона наголосила, що тільки завдяки інтелектуальному потенціалу молоді Україна йтиме у світле майбутнє.

Також Тетяна Головко висловила надію, що усі здобуті на батьківщині знання та досвід майбутнє покоління використає задля процвітання та розквіту нашої країни.

«Ми, як представники влади, повинні робити усе для того, щоб створити гідні умови для вашого всебічного розвитку, - звернулася до молодих людей Тетяна Іванівна. – Ви дуже потрібні Україні, ваш розум, ваші успіхи, ваші знання, винаходи, ваше завзяття і патріотизм. Ми вас дуже цінуємо і чекаємо реалізації величезного потенціалу, який ви маєте».

Особливу вдячність заступник голови обласного депутатського корпусу висловила батькам, вчителям і науковим керівникам, які передають свій досвід, всіляко допомагають у становленні особистості дітей, орієнтують у можливостях для подальшої життєвої самореалізації, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Ви є інтелектуальною надією, флагманом процвітання нашої країни», – такими словами вітав учнів-переможців зі здобутками на різнорівневих олімпіадах та конкурсах голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко.

Він відзначив, що Сумщина завжди славилася своїми талановитими дітьми, і подякував молоді за старанність, наполегливість та побажав подальших звершень та успіхів.

Привітала дітей і начальник Департаменту освіти та науки Сумської обласної державної адміністрвції Вікторія Гробова.

«На Сумщині 47 переможців Всеукраїнських олімпіад із 99 представлених, і близько 250 переможців робіт Малої академії наук України. Загалом Сумщина завжди входить у 5-ку лідерів за результатами ЗНО, Всеукраїнських олімпіад та робіт, що захищають академії. Це по-справжньому колосальний труд», – підкреслила вона. Окрім чудових концертних номерів, що представили талановиті дитячі та молодіжні колективи, присутнім цього дня бажали безліч перемог, – отримувати необхідні знання, досягати успіхів і висот, усе задля того, аби прославляти Україну і рідну Сумщину.

… Нагороду за науково-дослідницьку роботу учнів-членів Малої академії наук України отримала й Каріна Карпічко.

Отримав відзнаку і Олексій Ковтун, учень 8 класу Тернівської ЗОШ, який зайняв друге місце в третьому етапі олімпіади з інформаційних технологій.

До речі, батьки Олексія – Іван Миколайович та Наталія Юріївна – у тернівській школі викладають інформатику та математику.

Словом, є ким пишатися жителям смт Терни…

На світлині: Олексій Ковтун, начальник відділу освіти Недригайлівської районної державної адміністрації Альбіна Миколаївна Хоменко та Каріна Карпічко.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.