Водію з Буринщини, який на смерть збив пішохода у Бурині, загрожує 8 років позбавлення волі

Сьогодні, 04 травня 2018 року, прокуратурою Сумської області 43-річного жителя Буринського району повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України.

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 22:20 год. 30 квітня 2018 року в м. Буринь, поблизу будинку № 45 вул. Незалежності.

На проїзній частині автомобілем здійснено наїзд на 63-річного пішохода. При цьому водій зник із місця ДТП. Потерпілий від отриманих травм помер на місці.

Вже наступного дня зранку правоохоронці встановили, що пішохід був збитий автівкою DAEWOO LANOS сірого кольору.

Під час відпрацювання всіх власників зазначеного транспортного засобу, які проживають у Буринському районі, правоохоронці звернули увагу на 43-річного чоловіка, який повідомив, що напередодні продав своє авто.

Водночас зазначив, що у час, коли сталась ДТП, перебував разом зі знайомими. Однак його алібі не підтвердилось. Чоловікові нічого не залишалось, як зізнатись у скоєному. Також він повідомив, де знаходиться його транспортний засіб.

Наразі авто з відповідними пошкодженнями вилучено та на нього накладено арешт.

Досудове слідство триває, готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, повідомив сайт sumy.gp.gov.ua

На світлині: вулиця Незалежності в місті Буринь, де сталася ДТП.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.