Сумська область серед лідерів…

За підсумками першого кварталу 2018 року Сумська область друга за темпами приросту надходжень до загального фонду місцевих бюджетів серед всіх областей України.

До слова, найвищі темпи приросту надходжень до загального фонду місцевих бюджетів демонструють Полтавська, Сумська та Волинська області.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на своїй сторінці у Facebook.

«Протягом січня-березня 2018 р. до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 51,6 млрд грн, що становить 24,8% від річних планових призначень, затверджених місцевими радами. Приріст надходжень до відповідного періоду минулого року становив 24%, або 10 млрд грн. При цьому у 13 областях забезпечено темп приросту надходжень вище середнього в Україні (найвищі темпи – у Полтавській, Сумській, Волинській областях)», – написав Геннадій Зубко.

Він додав, що найбільший приріст забезпечений по податку на доходи фізичних осіб (28,4%, або 6,5 млрд грн) та єдиному податку (29,4%, або 1,6 млрд грн).

На світлині: краєвиди Сумщини.

Фото Івана Житника.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.