У Сумах вітали працівників карного розшуку…

З нагоди професійного свята, яке відзначається сьогодні, 15 квітня 2018 року, в Головному управлінні поліції Сумщини привітали працівників карного розшуку

Оперативників, котрі, не шкодуючи сил, здоров‘я, а іноді й власного життя, ведуть рішучу боротьбу зі злочинністю, вітали керівний та особовий склад ГУНП, перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль, заступник голови міжнародного комітету сприяння боротьбі з корупцією та тіньовою економікою України Алла Грицай.

Анатолій Річкаль (на світлині) щиро привітав присутніх правоохоронців з професійним святом та побажав міцного здоров‘я, невичерпної енергії, незламного духу та плідної праці.

Він вручив Почесну грамоту голови Сумської обласної ради Миколі Лушпієнку, начальнику ГУНП області, за плечима якого є тривалі роки служби в оперативних підрозділах органів внутрішніх справ України.

Грамоту міжнародного комітету сприяння боротьбі з корупцією та тіньовою економікою України керівнику поліції Сумщини передала і заступник голови міжнародного комітету сприяння боротьбі з корупцією та тіньовою економікою України Алла Грицай. Вона привітала розшуковці зі святом та побажала успіхів на ниві захисту правопорядку.

До слова, історія створення служби сягає майже сторічної давнини, коли 15 квітня 1919 року Радою народних комісарів України був виданий декрет «Про організацію судово-карного розшуку».

Змінювались часи, змінювалось підпорядкування та назви служби, проте її суть залишалась незмінною: розкриття злочинів загально-кримінальної направленості та розшук злочинців і безвісти зниклих осіб.

Непроста служба потребувала й потребує непростих рішень, непростих методів роботи, і працюють в ній непрості люди. Сьогодні оперативники карного розшуку – це справжня плеяда досвідчених професіоналів, фанатів своєї справи, сумлінних і працьовитих, хто у важкій повсякденній роботі знаходить своє покликання, хто стоїть на стражі Закону і за будь-яких обставин залишається вірним Присязі.

Вітаючи розшуковців з їх професійним святом, начальник ГУНП області Микола Лушпієнко підкреслив: «Ви по праву можете пишатися тим, що належите до когорти найкращих захисників правопорядку; тих, хто свій час, свої здібності та сили віддає на забезпечення спокою повсякденного життя наших співвітчизників. Стабільність вашої роботи, ясність мети, послідовність та наполегливість у досягненні результатів дають громадянам впевненості у тому, що наше суспільство, наша країна займуть достойне місце серед високорозвинених держав, де поважають і захищають Закон та Право. Особисто знаючи, що таке будні карного розшуку, я зичу всім вам удачі, щирої людської поваги за ваш труд, сімейного тепла та затишку, добрих друзів та міцного товариського плеча на роботі».

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю та з нагоди професійного свята, десять працівників карного розшуку було заохочено відомчими відзнаками, та ще дев‘ять отримали грамоти начальника ГУНП.

Грамоти голови Сумської обласної державної адміністрації отримали четверо найкращих співробітників служби поліції області.

Свої привітання та найкращі побажання підлеглим висловили заступник начальника ГУНП Руслан Пиняга та керівник Управління карного розшуку Юрій Кузьменко.

А прекрасним подарунком до свята для оперативників та працівників служби став виступ заслуженого артиста України Леоніда Матвієнка та оркестру Головного управління Національної поліції Сумської області, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.