Не стало Геннадія Свірського…

Він пішов за небокрай на другий світлий день Христового Воскресіння у розквіті сил, переповнений ідеями і бажаннями. Тож щемить душа і біль втрати стискає груди.

Геннадію Анатолійовичу Свірському нещодавно минуло 57 років, і в нього попереду було багатогранне, повноводе життя.

Пройшовши непростий шлях від водія, інженера до керівника потужної агрофірми «Агробізнес ТСК» Роменського району, він знав ціну слову, ділам, учинкам, любив своїх виборців, які не раз висловлювали йому свою довіру.

Геннадій Свірський переймався проблемами земляків, агропромислового виробництва України, був хорошим керівником і турботливим сім’янином. У нього залишилося безліч нездійсненних справ і задумів.

Керівництво, депутати, працівники виконавчого апарату Сумської обласної ради висловлюють щирі співчуття рідним, друзям, колегам покійного - серцем і душею разом з ними у цей скорботний час, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Геннадій Свірський народився 20 березня 1961 року в місті Ромни. Закінчив Сумський державний університет у 2010 році, здобувши спеціальність «бізнес-адміністрування». Кілька разів обирався депутатом Сумської обласної ради.

Він постійно підтримував розвиток спорту…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.