З Христовим Воскресінням!

Дорогі жителі Сумщини!

Церковні передзвони радісно сповіщають про прихід свята Христового Воскресіння.

І цього теплого сонячного весняного дня огляньмося навколо – життя різноманітне, насичене подіями, цікаве, різнобарвне та привітне.

Нехай Господь благословляє Вас і Ваші життя, дарує всім благодатне світло, яке вкаже на подальший шлях, захистить від усіляких негараздів та помилок.

А ще й допоможе успішно долати труднощі, створюючи навколо ауру добра, взаємоповаги, затишку і доброти.

Нехай у Ваших серцях Великоднього дня панують радість та спокій.

Адже саме на свято Христового Воскресіння весь світ оновлюється для нового життя.

Зі світлим святом Вас, дорогі жителі Сумщини, зі святом миру, любові та Божої благодаті.

Нехай урочистий Благовіст наповнить Ваші душі надіями та любов'ю!

І хай щирістю, чистотою і добротою світяться думки та вчинки, медові паски прикрашають Ваші столи, а милосердя, терпіння, лагідність – Ваші почуття.

Здоров’я Вам міцного, справжнього людського щастя та мирного неба над Сумщиною і Україною!

Христос Воскрес!

З повагою, Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.