Анатолій Річкаль: «Нас є кому захищати…»

Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, від себе особисто та від імені депутатів облради подякував військовим частини 3051 Національної гвардії України за відповідальне та професійне несення служби.

Він підкреслив, що для депутатів Сумської обласної ради було і залишається пріоритетом забезпечення потреб військових.

До слова, з нагоди четвертої річниці створення Національної гвардії України, урочистості відбулись сьогодні, 23 березня 2018 року, в Сумській обласній філармонії.

«Всі ми шануємо наших гвардійців. Саме на ваші подвиги спирається влада та населення. Завдяки вам вся Україна має надію та можливість будувати наше майбутнє, бо нас є кому захищати, – звернувся до присутніх військових Анатолій Річкаль. – Дуже важливо, аби всі ми не забували про ваші подвиги та гідно віддячили за них – розумінням, підтримкою та необхідним забезпеченням».

До речі, про проблеми внутрішніх військ України Анатолій Річкаль знає як ніхто інший, адже 15 років він працював саме у цій сфері.

Він зауважив, що військовим завжди було непросто й нелегко. За його словами, часто військовослужбовці стикаються з непорозумінням самих громадян, але не зважаючи ні на що, сьогодні на військових Національної гвардії України покладено завдання щодо забезпечення державної безпеки та оборони країни.

З нагоди річниці створення Нацгвардії за високі показники у службово-бойовій діяльності, дотримання законності, міцну військову дисципліну перший заступник голови Сумської обласної ради вручив відзнаки кращим представникам військової частини 3051: капітану Олександру Дегтярьову, сержантам Олексію Захарову та Юрію Клочку, старшому солдату Володимиру Мартинюку.

Окремо Подяку Сумської обласної ради Анатолій Річкаль вручив бухгалтеру І, II категорії фінансової служби військової частини 3051 Національної гвардії України Ользі Карбань (на світлині).

Привітати військовослужбовців Нацгвардії завітали представники командування, керівництво області та міста, силових структур.

Вони відзначили, що сьогодні військовослужбовці частини успішно справляються із завданнями щодо захисту територіальної цілісності держави та охорони громадського порядку на Сумщині.

Окрім цього, особовий склад з честю виконує бойові завдання на східних рубежах держави. 275 військовослужбовців були і є учасниками антитерористичної операції, із яких 8 – жінки. Троє військовиків відзначені державними нагородами.

Посадовці вручили представникам військової частини 3051 грамоти та подяки, а також побажали гвардійцям мирного неба, міцного здоров‘я, мужності та стійкості.

Святкову атмосферу усім присутнім забезпечили артисти обласної філармонії – заслужений артист України Леонід Матвієнко, Ірина Ященко та інші.

Про урочистості повідав офіційний сайт Сумської обласної ради sorada.gov.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.