Про бурульки у Бурині…

БіЖ у розділі «СУСПІЛЬСТВО» розповідав, що у Бурині льодові бурульки скупчуються на дахах будинків, в тому числі й багатоповерхових.

І ці бурульки тепер нависають і над головами перехожих. І не помітивши їх, можна потрапити в дуже складну й небезпечну ситуацію.

Бурульки нерідко обриваються і падають на голови людей. Наслідки від цього, безсумнівно, передбачити неможливо. Можуть вони призвести й до лікарняного ліжка, й до… Не дай Боже, звичайно…

За правилами техніки безпеки місця для яких бурульки, а чи навіть довжелезні товсті бурулі несуть небезпеку, повинні бути захищені.

Та червоні стрічки у місті спостерігаються тільки в поодиноких випадках.

Саме такі червоні стрічки зявилися на вокзалі станції Путивль, що в місті Буринь.

І пасажири, й буринц, бачачи обгороджені місця, де йти не безпечно, тепер обминають їх.

А на даху вокзалу ще досить чимало снігу, який нині розтає поволі.

Адже сонячних теплих днів поки що немає…

На світлині: вокзал на станції Путивль.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.