Апаратна нарада при голові Сумської ОДА 05.03.2018 року

Про роботи з ліквідації наслідків негоди голові Сумської обласної державної адміністрції Миколі Клочку доповіли під час апаратної наради.

Як наголосив начальник Служби у справах доріг у Сумській області Іван Романюк, циклон, який характеризувався сильними поривами вітру та значними опадами, ускладнював роботу дорожників, місцями випало до півметра снігу. Силами відповідних служб дороги швидко розчищалися.

Туди, де створювалася загроза припинення руху, оперативно направлялася додаткова техніка з інших районів.

Він наголосив, що була налагоджена співпраця між службами, інформація оперативно аналізувалася, і Сумщина – єдина область в Україні, де не допустили припинення руху автотранспорту,повідав сайт sm.gov.ua

На апаратній нараді розглядалися й інші питання життєдіяльності Сумщини.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.