Сумчанка Валентина Семеренко відверто розповіла про стан справ у нинішній олімпійській збірній з біатлону

Сумська біатлоністка Валентина Семеренко заявила, що цей сезон з ймовірністю в 99 відсотків стане останнім для неї:

«Від своїх слів не відмовляюся! Сьогоднішній результат тому підтвердження! Хочу тільки попросити у дівчаток пробачення, аж надто грубо висловилася! У нас команди як немає, так і не буде (принаймні з цим тренерським штабом) А після Олімпіади чекайте нових сенсацій! Все таємне стає явним!

Що стосується продовження кар'єри я з точністю 99% можу сказати: це мій останній сезон! З мене досить! Може і цей закінчу достроково!»

Нагадаємо, тренерський штаб збірної України не включив Семеренко до складу на олімпійську естафету. На це Валентина відреагувала досить емоційно, розповівши стан справ в національній команді.

«Знаєте, вболівальники, просто у нас не команда, а просто ж * па. Не вірте жодному слову, це просто брехня. Тренер навіть збори не провів і не повідомив, чому так кинув мене. Ні Іра (Варвинець - прим.), ні Меркушина не потрапляла, всі гонки бігли гірше мене. Так боляче і прикро, коли брешуть тобі в очі.

Навіть Урошу написала, щоб він провів збори і пояснив, що злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався. Ось так все коротко, але повірте, тепер я просто не буду мовчати, прикро боляче, як розбивають твою мрію, твою роботу!

Все це реально відбувається в збірній, всі мовчать просто.

А взяти Підгрушну, взяти Абрамову, як Урош і Меркушін плескали в долоні, що у них вийшло їх викинути з команди, як було боляче на це все дивитися. А вони раділи!

Зі своїми тренерами був і буде результат, при Зоці який був результат у мене! Просто шикарний.

Подивіться, де вони! Коли було таке, при Хвостенко, при Петровій такого не було, щоб так наосліп за спортивним принципом кидали!

Хто сильний? Варвинець? Меркушина?

Велепець з Меркушіною (батько Анастасії Меркушіної - прим.) провели контрольну між Оленою (Підгрушної - прим.) І Настею (Меркушіною - прим.).

Якщо вони відбиралися в естафету, могли і нам сказати, я б мас-старт не бігла б, а відбиралася в естафету. Все на ничку, якби Олена не програла на ті 25 сек, то і Віта не бігла б », - висловилася Семеренко про роботу тренерів жіночої збірної України під коментарем Уроша Велепця в пабліку UA: Біатлон »в Facebook.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.