У Мазівці відбувся День Здоров’я (відео)

У невеличкому селі Мазівка, що в Путивльському районі, вміють і працювати, і відпочивати, і займатися спортом.

Пропонуємо з цього приводу розповідь вчителя Мазівської школи Валерія Озаренка:

«Цієї п’ятниці провели традиційний День Здоров’я! До дітей долучилися активні керівники та їх співробітники! Команди очолили Володимир Воронов (Агротрейд) та Євген Южаков (Путивльська районна рада). Приємно бачити як день змагань на свіжому повітрі захоплює не лише малечу, а й нас, дорослих.

Наші діти вже звикли до формату проведення, тому намагаємося залучати нових людей, завжди відкриті до ваших пропозицій! Мазівка - це територія активності та бажання міняти світ на краще! У нас багато планів, а будуються вони саме у моменти, коли діти щасливі, втомлені та знаходяться у центрі уваги!

P.S. Наступного тижня їдемо на міжнародні змагання з настільного тенісу до Львівської області, буде відео-звіт! Любіть дітей та приїздіть до Мазівки! Усім добра!».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.