Юні футболісти з Бурині борються за високі місця на Всеукраїнському турнірі в місті Куп’янськ

У місті Куп’янськ, що в Харківській області, у ці червневі дні, як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках, відбувається традиційний XXIV турніру з футболу до Дня захисту дітей, на призи ФК «Мрія UFC»

Уперше на турнір, що є історичною подією для міста Буринь, на нього запрошена команда ДЮСШ на чолі з тренером Романом Кондрухом.

Команда грає у віковій групі U-11.

Запрошена вона, до слова, на цей представницький всеукраїнський турнір не випадково.

Адже за останні роки юні футболісти досягли високих досягнень як на обласних, так і на всеукраїнських змаганнях.

Про всі футбольні вершини футболістів Буринської ДЮСШ інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ розповідає регулярно. Тому повторюватися не станемо.

У Куп’янську учасники турніру поділені на дві групи.

Група А:

1.«Шахтар» (Донецьк)

2.ДЮСШ-14 (Київ)

3.«Арсенал» (Харків)

4.ДЮСШ-4 (Харків)

5.КДЮСШ (Суми)

6.«Мрія UFC-2» (Куп’янськ)

Група А:

1.«Динамо» (Київ)

2.«Авангард» (Краматорськ)

3.«Мрія UFC (2007)» (Куп’янськ)

4.ДЮСШ-5 (Харків)

5.ДЮСШ (Буринь)

6.«Мрія UFC-1» (Куп’янськ)

Буринські «дюсошовці» за два дні провели 5 зустрічей у групі. І досягли доволі гарного результату – 4 місце. Відзначимо, що вперше в своєму спортивному житті, що є історично, буринці зіграли проти знаменитої команди «Динамо» (Київ).

І потрібно зауважити, що вони трималися досить гідно. І хоча й поступилися киянам, але мали схвальні оцінки як фахівців, так і уболівальників.

Сьогодні, 08 червня 2019 року, буринські гравці за вихід в ¼ фіналу зійшлися з ще однією титулованою українською командою – донецьким «Шахтарем», який у своїй групі посів перше місце.

І другий тайм з донецькими футболістами гравці з Бурині зіграли внічию – 1:1. 1:1.

Хоча й мали кілька нереалізованих моментів. Правда в першому таймі буринцям не вдалося втримати класних футболістів із Донецька. У підсумку поступилися із загальним рахунком 1:4.

І ще така немало важна деталь цього поєдинку. Буринська команда стала першою, хто у ворота «гірників» забив гол. У попередніх 5 матчах «шахтарівці» не пропустили жодного м’яча у власні ворота.

Сьогодні ж ДЮСШ (Буринь) повинна провести ще одну гру за 5-6 загальнокомандне місце на турнірі.

Яке місце вони не виборять – 5, а чи 6 – для дебютантів такого престижного турніру – команди ДЮСШ (Буринь) це можна вважати неабияким успіхом.

Як сказав телефоном у екслюзивному інтерв'ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) тренер команди Роман Кондрух, футболісти на цьому турнірі набувають як майстерність, так і досвід...

До речі, у групі буринці перемогли гравців дуже сильної команди ДЮСШ-5 (Харків) з рахунком 3:0…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: від станції Путивль, що в місті Буринь, футболісти ДЮСШ відправилися до міста Куп’янськ.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.