Олександр Усик став найкращим боксером 2018 року за версією Асоціації американських журналістів про бокс (BWAA)

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC, WBO і IBF український боксер Олександр Усик отримав нагороду найкращого боксера 2018 року за версією Асоціації американських письменників про бокс (BWAA).

Відзначимо, що найкращим менеджером минулого року був визнаний Егіс Клімас, а кращим тренером - Анатолій Ломаченко.

Олександр Усик був визнаний кращим боксером ще в січні 2019 року, але церемонія нагородження відбулася лише сьогодні, 01 червня 2019 року, в Нью-Йорку.

Українець отримав 83,0 відсотка голосів BWAA, вигравши голосування у Теренса Кроуфорда, Майка Гарсії, Моріса Хукера і Василя Ломаченка.

Олександр Усик став другим українцем, який отримав цю нагороду за її 81-річну історію. У 2017 році кращим був визнаний Василь Ломаченко.

У 2018 році Олександр став переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії, по черзі здолавши опонентів в особі Майріса Бріедіса, а потім росіянина Мурата Гассієва.

Також в листопаді минулого року Олександр Усик успішно захистив свої чемпіонські титули, в Манчестері здолавши британця Тоні Беллью.

Нагадаємо, що через травму Олександра Усика під час підготовки до бою з камерунцем Карлосом Такамою, його запланований на 25 травня 2019 року дебют в суперважкій вазі був відкладений.

Українець повернеться на ринг у вересні нинішнього року.

Зауважимо, що родинні корені Олександра Усика є в смт Терни, що на Сумщині (тут народився й виріс його батько) та на Чернігівщині, де народилася й виросла його мама…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.