Роменські каратисти повернулися з чемпіонату України додому з медалями…

Ось як прокоментував інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) успіхи каратисті з Ромнів голова громадської організації «Серця кіборгів» АНАТОЛІЙ СВИРИД:

–Дві срібні медалі вибороли на відкритому чемпіонаті України з Кіокушин карате (WKB) у розділах «куміте» та «ката» мої роменські земляки… Вітаю з блискучим результатом Яна Бельмаса та Олександра Шевченка!

Змагання відбулися у Запоріжжі, куди приїхало близько 580 спортсменів з усієї України.

Сумщину представляли 8 вихованців роменського тренера з Кіокушин карате Сайфулли Магомедова.

Тренер дуже задоволений результатом своїх підопічних. Зауважив, що могли і більше б вибороти медалей, та дехто із дітей отримав травми… Та і судді були аж надто прискіпливими!

Ну, буває і таке ставлення, та це лише загартовує спортсменів до наступних змагань, щоб бути ще кращими!

Цього разу теж приєднався до оплати проїзду юних спортсменів. Розумію ж, що батьки щоразу вивертають свої кишені, щоб відправити дитину за перемогою.

А тренер теж шукає допомоги від небайдужих… Тому й відгукуюся.

Адже переконаний, що діти – це наше майбутнє!

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.