Визначилася краща команда ОТГ Сумщини з футболу

Відбувся ІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад.

У суботу, 18 травня 2019 року на майданчиках зі штучним покриттям для гри в міні-футбол у смт Краснопілля змагалися футболісти ОТГ Сумщини.

Команди-учасниці жеребкуванням були розподілені на групи по три, кожна команда мала зіграти проти своїх суперників чотири гри (по дві у своїй групі й ще по дві – у фіналі).

Команда Недригайлівської селищної ради у першій грі зазнала поразки від господарів змагань – команди з Краснопілля – з рахунком 1:0.

Команда Краснопільської ОТГ й стала переможцем турніру.

А футболісти Недригайлівськрї ОТГ після поразки від краснопільчан не занепали духом, зуміли змобілізуватися й продемонструвати достойну гру проти своїх суперників.

Перша поразка недригайлівців стала й останньою, в трьох наступних іграх команда Недригайлівської селищної ради не дала своїм суперникам жодних шансів.

Після трьох поспіль перемог наші футболісти Недригайлівської ОТГ вибороли четверте командне місце у змаганнях.

Відзначимо, що ІІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад (змагання з настільного тенісу, гирьового спорту, армрестлінгу, шахів та шашок) відбудеться в місті Суми 20 липня 2019 року.

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): На жаль, Буринська ОТГ не бере ніякої участі в спортивних змаганнях серед об’єднаних територіальних громал Сумщини…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.