Шашкісти із Шостки вдало виступили на всеукраїнському турнірі з шашок

У Вінниці відбувся Всеукраїнський турнір з шашок «Vinnitsa masters – 2019»…

У ньому взяли участь представники Шостки.

У групі В, де грали кандидати в майстри спорту та шашкісти першого розряду, кандидат у майстри Владислав Зимовець набрав 8 очок з 14 можливих (+1), і зайняв четверте місце. Йому не вистачило 1 очка до призової трійки.

У групі С, де грали дівчата, взяли участь Самбур Анастасія, учениця сш № 5 та Моторіна Дар’я, яка навчається в ліцеї.

Відразу три шашкістки набрали однакову кількість очок і серед них – Дар’я Моторіна. За додатковими показниками Даша стала другою і завоювала срібло серед дівчат.

Також три шашкістки відстали на 1 очко, і серед них – Самбур Настя. Вони поділили 4-6 місця.

Загалом, виступ шосткинців слід визнати дуже вдалим і будемо чекати на їх подальші успіхи. Особлива подяка людині, дякує ГО «Шосткинська міська федерація шашок», завдяки якій відбулася ця поїздка на всеукраїнський турнір…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.