Україна не перемогла Саудівську Аравію

Збірна України в товариському матчі зіграла внічию з командою Саудівської Аравії, яка влітку буде грати у фінальній частині ЧС-2018 року з футболу.

Поєдинок, що проходив в іспанській Марбельї завершився внічию - 1:1.

У першому таймі підопічні Андрія Шевченка виглядали мобільніше і активніше в атаці. Логічним завершенням такої гри українців став гол на тридцять другій хвилині.

Після подачі з флангу від Євгена Коноплянки Артем Кравець ударом головою відправив м'яч у кут воріт Саудівської Аравії - 0:1.

Утім, суперники швидко відігралися. На 38-й хвилині після подачі кутового Мувалад після помилки захисту розстріляв ворота Андрія Луніна - 1:1.

Перший тайм збірна України зіграла в такому складі: Лунін, Хачеріді, Ракицький, Караваєв, Матвієнко, Зінченко, Стапаненко, Коноплянка, Марлос, Циганков, Кравець.

Другий тайм цього поєдинку пройшов у рівній грі.

У збірної України на старті другого тайму хороший момент забити гол мав Матвієнко, але його удар парирував воротар.

В одному з моментів виручив українську команду і Андрій Лунін.

Під кінець матчу в українців було кілька моментів, щоб вирвати перемогу в цій зустрічі, але удари Марлоса, Бесєдіна і Буяльського взяв воротар Саудівської Аравії.

27 березня 2018 року у товариській грі збірна України зустрінеться з командою Японії.

Ця гра відбудеться у Бельгії.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.