ФК «Гранум» (Сніжки) зіграв заключний матч у чемпіонаті Сумщини з футзалу

Сніжківський «Гранум» закінчив чемпіонат Сумської області з футзалу.

В останньому турі в цікавій і напруженій грі він поступився команді ФК«LS Group» з рахунком 1:2.

Уже традиційно «гранумці» першими відкрили рахунок у зустрічі.

На 28 хвилині відзначився Чуйко.

Проте втримати перемогу не змогли.

До того ж, на 30 та 46 хвилинах пропустили голи від Стрибака.

Команди зіграли в таких складах:

ФК «Гранум» (Сніжки): 1.Нагорний – 3.Бокач, 4.Пугач, 7.Загорулько, 10.Голыбин, 11.Чуйко, 13.Великодний, 14.Даценко (к), 17.Головльов, 19.Змисля, 20.Торба, 23.Окопний ¬– 88.Огиєнко.

ФК «LS Group» (Верхня Сироватка): 31.Сітнер – 2.Атаманюк, 7.Пацюк, 8.Петраков, 9.Корсун (к), 11.Завгородній, 13.Сайко, 14.Колесник, 17.Бугайов, 18.Стрибак, 20.Беліба – 1.Абдулаєв.

У передостанньому турі ФК «Гранум» зіграв внічию із «Сервіс Люкс» (Суми) – 1:1.

Тепер сніжківці готуються до великого футболу.

Нагадаємо, торік ФК «Гранум» у Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футболу ввійшов до 6 кращих команд Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.