Волейбольний турнір пам’яті загиблого воїна АТО Олександра Бараненка відбувся в Чернечій Слободі

Відбувся турнір з волейболу пам’яті Бараненка О.В., уродженця села Чернеча Слобода Буринського району.

Він пройшов у спортивній залі Чернечослобідського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів.

У турнірі взяли участь команди з міста Буринь, сіл Чернеча Слобода Буринського району, Салтикове та Малого Самбіра Конотопського району.

Змагалися за першість справжні знавці своєї справи.

Турнір виявився дійсно вартим уваги, за його ходом спостерігала велика кількість уболівальників, які не шкодували оплесків на підтримку своєї команди.

До слова, він відбувся за коловою системою.

Третє місце здобула команда села Салтикове.

Друге місце посіла команда села Чернеча Слобода.

У запеклій, темпераментній та виснажливій боротьбі з господарями майданчика золоті медалі вибороли волейболісти села Малий Самбір.

Переможці отримали грамоти Буринської районної державної адміністрації, медалі і кубки за здобуті місця, та грошові заохочення, які надав всім командам-учасницям керівник фермерського господарства «Віталія» Думенко В.П.

Учасники турніру вшанували пам'ять воїна АТО Олександра Бараненка хвилиною тиші.

Також було визнано кращих гравців команд.

Ними стали: від команди «Салтикове» - Корецький Артем, від команди «Буринь» - Качур Юрій, від команди «Малий Самбір» - Пономаренко Дмитро та від команди «Чернеча Слобода» - Сиротенко Дмитро.

Кращі гравці були відзначені грамотами Буринської районної державної адміністрації та цінними подарунками.

Світлина Олексія Ярового.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.