АНТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Хлопці із Роменщини та Липоводолинщини, які служили в АТО, зорганізувалися у ФК «Ромен»

Друзі, скоро розпочнеться футбольний сезон.

І цього року маю хорошу новину – у Ромнах з'явилася ще одна футбольна команда.

Хлопці із Роменщини та Липоводолинщини, які служили в АТО, зорганізувалися у ФК «Ромен».

Говорять, що футбол і лікує, і згуртовує, і відволікає…

Словом, корисний і в спортивному, і психологічному плані.

Вони вже давно грають на місцевих полях, а хотілося б замахнутися трохи вище!

Отож, вирішили взяти участь у Всеукраїнській футбольній лізі учасників АТО на Кубок Героїв АТО.

Це програма психологічної та спортивної реабілітації ветеранів та учасників АТО (ООС), яка діє вже з 2015 року.

І реалізовується за підтримки проектів Всеукраїнського об'єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та Всеукраїнської громадської спілки «Федерація футболу учасників АТО».

Завтра в Києві відбудеться «круглий стіл» на тему: «Ліга учасників АТО на Кубок Героїв АТО. Ефективна недержавна програма спортивної реабілітації».

Від роменської футбольної команди делегували двох представників, учасників АТО – Віталія Пріхненка, який активно працював для створення цієї команди, та Дмитра Косенка, голову ГО «Учасники АТО Роменщини».

Там хлопці дізнаються, коли розпочнеться Кубок Героїв АТО, розклад ігор, чи будуть грати в Ромнах і т.д.

Надіюся, що моїм землякам посміхнеться фортуна, і вони виграють цей Кубок.

У свою чергу – допомагатиму чим зможу, адже такий футбол корисний для моїх побратимів…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.