У Бурині відбувся масштабний обласний турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні

У великій спортивній заліі Буринської СШ І-ІІІ ступенів №1 імені В.М. Кравченка відбувся відкритий обласний турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У змаганнях взяли участь понад 40 тенісистів з міст та районів Сумської області.

Окрім господарів, на турнірі грали любителі малої ракетки з Путивля, Білопілля, Конотопу, Шостки, Недригайлівського, Ямпільського та Буринського районів.

Учасники були розділені на три вікові категорії: перша – юнаки та дорослі (14-40 років); друга та третя – ветерани (40-55 і 55+ років).

За результатами змагань в молодшій групі перемогу здобув Арістархов Сергій (Недригайлівський район), друге місце виборов Бутов Євгеній (Буринський район), третє - Сердюк Ігор (Недригайлівський район).

У віковій категорії 40-55 років сильнішим виявився Циганок Олег (м. Конотоп), срібло дісталося Приходьку Валерію (м. Шостка), третім став Ліфер Олександр (м. Шостка).

У старшій віковій категорії 40-55 і 55+ років перше місце впевнено здобув Молодкін Олександр (м. Конотоп), друге зайняв Іноземцев Олександр (м. Путивль), третє – Гордієнко Сергій (Недригайлівський район).

Всі переможці та призери турніру були нагороджені грамотами, медалями та грошовими винагородами.

Зауважимо, що турнір з настільного тенісу такого масштабу, відбувся завдяки ініціативі та підтримці Буринського міського голови Віктора Ладухи.

Світлина Ярослава Романчука.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.