АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Футбольна команда, яка має патріотичну форму, прагнутиме тільки перемагати…»

Триває серія зимових ігор в спортзалі у селі Байрак на базі ФК «Альянс».

І сьогодні мої земляки-футболісти, які неодноразово вигравали чемпіонат Липоводолинського району, грали на область, виграли чергову гру...

Мабуть, нова футбольна форма, яку я подарував хлопцям, теж додала сил та впевненості.

Вибирали її разом, і зійшлися на тому, що вона має бути патріотична.

Отож, на футболках і шортах фірми Joma красується Герб України!

І, як каже Василь Свирид, котрий вже багато років грає за ФК «Панасівка», «без форми - то не команда... А самі ми не можемо її закупити на всіх гравців».

І це справді так.

Сам, коли був малим і ганяв у футбола, то лише мріяв мати форму.

Здавалося, що в ній позабиваю сотні голів у ворота суперників.

От і зараз надіюся, що хлопці матимуть не лише гарну сучасну форму, а й покорять вершину футбольного Олімпу!

Бажаю Вам, земляки мої, класної гри і без травм!

Світлина Наталії Лаврової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.