У чемпіонаті Сумської області з футзалу ФК «Гранум» (Сніжки) розгромив ФК «LS Group» (Сумський район)…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ регулярно розповідає про хід чемпіонату Сумської області з футзалу.

Сьогодні, 05 лютого 2019 року, в 4 турі чемпіонаті Сумської області з футзалу ФК «Гранум» (Сніжки) розгромив ФК «LS Group» (Сумський район) із переконливим рахунком 9:3.

З одного боку – це наче й несподіваний результат. А з іншого, пригадаймо, що і в чемпіонаті Сумщини з футболу «гранумці» теж перемогли верхньосироватців, хоча ті й перебували вище у турнірній таблиці.

Сьогодні в цьому матчі був ще один доволі цікавий підтекст.

Команди очолюють тренери Олександр Даценко ФК «Гранум» та Ярослав Пісоцький ФК «LS Group», які претендували на звання кращого тренера Сумщини в 2018 році.

У підсумку переміг Олександр Даценко, якого було визнано кращим тренером області.

І цей поєдинок підтвердив, що тренер «гранумців» заслужено отримав почесне визнання.

За сніжківців у матчі чотири рази відзначився Руслан Окопний і тричі – Ян Загорулько.

Ще по разу у воротах суперників «розписалися» Артем Огієнко та Андрій Змисля.

За команду ФК «LS Group» двічі відзначився Євген Сайко, раз – Владислав Колесник.

Склад команди ФК «LS Group: воротар – Сітнер Микита, польові гравці – Пацюк Андрій, Петраков Євген, Кульша Олександр, Корсун Станіслав, Завгородній Денис, Белиба Ярослав, Колесник Владислав, Сайко Євген.

Президент клубу: Дем'яненко Г.О.

Головний тренер: Пісоцький Я.С.

Склад команди ФК «Гранум»: воротарі – Огієнко Артем,Фільо Богдан, польові гравці –Голибін Родіон, Загорулько Ян, Окопний Руслан, Головльов Ігор, Змисля Андрій, Чуйко Антон, Ругаль Євген, Григор'єв Олександр.

Президент клубу: Бойко Г.М.

Головний тренер: Даценко О.І.

Голи у матчі забивали: Колесник Владислав 36', Сайко Євген 17',22' – Огієнко Артем 42', Загорулько Ян 23',24'50', Окопний Руслан 10',30',47',48', Змисля Андрій 35',

–Вдячний гравцям за віддачу, а вболівальникам – за шалену підтримку! – зауважив у екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) головний тренер ФК «Гранум» (Сніжки) Олександр Даценко. – І надалі будемо боротися за звання чемпіона Сумської області з футзалу 2019 року…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.