У Вищій лізі АФС відбудеться 9 тур

Та сьогодні, в суботу, 02 лютого 2019 року, пройдуть тільки два поєдинки...

Не гратиме один з лідерів турніру команда «Динамо» (Суми), яка в Житомирі зіграє на першому етапі чемпіонату України серед ветеранів вікової категорії 40+.

«Грифон» (Суми), і це вже звично, гратиме у будній день.

А сьогодні, 2 лютого 2019 року, в спорткомплексі ІФ СДПУ імені А.С.Макаренка о 18 годині 30 хвилин зійдуться в поєдинку «Сервіс Люкс» (Суми) та «Sagacitas» (Суми).

«Сервіс Люкс» є одноосібним лідером, а «Sagacitas» наполегливо боротиться за третє місце в турнірній таблиці.

Після поразки в попередньому матчі проти ФК «Гранум» (Сніжки) команда Сергія Краснянського опинилася в ситуації, коли для того, щоб, як мінімум, захистити минулорічну «бронзу», бажано набирати очки в іграх з командами-лідерами.

Тому сьогоднішній матч проти команди, яка перебуває на першій позиції, для футзалістів команди «Sagacitas» має неабияку вагу.

Правда, команді «Сервіс Люкс» також потрібні набрані очки.

Адже до чемпіонства потрібно ще дістатися, а втрата очок, безсумнівно, зупинить цю мрію...

Відзначимо, що «Динамо» перебуває на відстані 3 очок, а ФК «Гранум» останні поєдинки провів досить успішно, отримавши в них перемоги...

І сьогодні ж, о 19 годині 30 хвилин команда ФК «Гранум» зіграє дуже для себе важливу гру проти команди «Сумиобленерго» (Суми).

«Енергетівці» не набагато відстають від сніжківців. І, звичайно, докладуть максимум зусиль, щоб перемогти суперника.

Сніжківці, в свою чергу, теж боротимуться тільки за перемогу.

Словом, поєдинок буде не тільки цікавим, а й непередбачуваним.

Нагадаємо, що у першому колі команди зіграли між собою внічию - 3:3.

Безсумнівно, сніжківці під керівництвом граючого тренера Олександра Даценка стали відкриттям сезону у Вищій лізі АФС.

І їхнє нинішнє третє місце не є випадковим.

А от чи зиможуть футзалісти ФК «Гранум» претендувати на медалі найвищого гатунку, засвідчить сьогоднішій вечірній нелегкий матч...

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: у попередньому турі «гранумці» перемогли футзалістів команди «Sagacitas».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.