Щирі Новорічні привітання від команд юних боксерів та борців з греко-римської боротьби Буринської ДЮСШ

Нехай у Новому 2019 році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні!

А неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках…

Нехай все загадане під урочистий бій курантів здійсниться, а Дід Мороз виконує бажання жителів нашого невеличкого містечка Буринь всі наступні 365 днів!

Нехай в Новому році в житті з'явиться все, чого не вистачає для щастя, люди стануть більш дружелюбними й добрішими, світ – яскравішим, дружба – міцнішою, успіхи – вагомішими!

Дякуємо нашим спонсорам за підтримку й допомогу.

Нехай Вам здоровиться!

Зі святом – Новим 2019 роком!

З повагою,

команди боксерів і борців з греко-римської боротьби Буринської дитячо-юнацької спортивної школи та їх тренери.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.