У 7 турі Вищої ліги АФС сніжківський ФК «Гранум» зіграє проти команди «International» (Суми)

Матч відбудеться у суботу, 22 грудня 2018 року, в спорткомлексі СДПУ.

Початок гри о 18 годині 30 хвилин.

Поки основні конкуренти цього ж дня будуть боротися в очному поєдинку («Sagacitas» - «Динамо»), ФК «Гранум» вкрай бажано здобувати перемогу, і скорочувати відставання від когось з них.

З огляду на наявний у Олександра Даценка (граючий тренер) підбір виконавців, вирішити це завдання команді є цілком під силу.

Тут, скоріше, варто сподіватися, що її суперник поставиться до своєї гри більш серйозно.

Дуже не хотілося б, щоб Вища ліга АФС, яка на початку сезону вважалася чи не еталонною, позбулася однієї з команд-учасниць.

У майбутній зустрічі «гранумівцям» не зможе допомогти Андрій Змисля, який в цьому молодому колективі є одним з найдосвідченіших виконавців.

У перенесеному матчі «Гранума» проти «Грифона» (сніжківці перемогли з рахунком 6:3) Андрій заробив третє попередження, через яке він буде змушений пропустити один календарний матч.

Сподіваємося, що відсутність одного з гравців, навряд чи якось позначиться на результаті гри.

Перемога ФК «Гранум» не викликає сумнівів.

Та, як мовиться, м'яч круглий...

А на годину раніше, а саме о 17 годині 30 хвилин відбудеться поєдинок між сумськими командами «Sagacitas» - «Динамо».

Матч другої і третьої команд Вищої ліги можна вважати центральним у 7 турі.

До слова, обидва колективи набрали однакову кількість очок – по 13 , і лише за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів «Динамо» розташовується в турнірній таблиці одним рядком вище.

Якщо у команди Олександра Коваленка краща різниця м'ячів, то у підопічних Сергія Краснянського більша кількість забитих голів.

Поки що не зовсім зрозуміло, чи зможуть «динамівці» в суботу розраховувати на свого досвідченого голкіпера Олега Хавренка.

Правда, також невідомо, як вплинув на «Sagacitas» двотижневий перерив, пов'язаний з неявкою «International» на матч шостого туру.

Однак, поєдинок буде цікавим і напружений.

І в цьому ніхто не сумнівається...

Світлина futsal-sumy.in.ua

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.