ФК «Ветеран» з Недригайлова запрошений на Всеукраїнський футбольний турнір серед аматорських команд

Гравці ФК «Ветеран» (Недригайлів) отримали запрошення на 6-й Всеукраїнський футбольний турнір серед аматорських команд (гравці віком 45 років і старші).

Він має назву «КУБОК НОВОГО РОКУ-2019», і прходитиме він на призи газети «Київський футбол в Україні».

Турнір відбудеться за підтримки Всеукраїнської профспілки «Футбол України» та газети «Київський футбол в Україні» 23 грудня 2018 року у приміщенні Спортивного комплексу Київського Національного торгово-економічного університету.

Ветерани з Недригайлова нині перебувають у прекрасній спортивній формі.

І цьому підтвердженням є перемоги недригайлівців, які вони отримали в останніх проведених матчах.

...На базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбувся товариський матч з футзалу, у якому зустрілися ФК «Ветеран»(Недригайлів) та ФК «Вільшана».

Матч закінчився перемогою недригайлівських футзалістів з рахунком 12:9.

У переможців голи забивали: Микола Рогозін-4, Ігор Постоєнко-3, Олександр Коваль-3, Юрій Сердюк-2.

А кілька днів тому в спортзалі футбольного центру «Барса»(м.Суми) пройшов товариський матч з футзалу, у якому зустрілися ФК «Ветеран»(Недригайлів) та збірна гравців обласного автодору.

На початку матчу грамотами за вагомий доробок у розвиток футболу, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Всесвітнього дня футболу були нагороджені гравці ФК «Ветеран» Вадим Гордієнко і Юрій Сердюк.

Матч закінчився перемогою недригайлівців з рахунком 11:7.

У переможців голи забивали: Ігор Постоєнко-3, Сергій Строколіс-2, Олександр Коваль-2, Вадим Гордієнко-2, Вадим Заїка-1, Юрій Сердюк-1.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.