Тенісисти з села Мазівка, що в Путивльському районі, зіграли перший тур у Всеукраїнській лізі

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, мазівські тенісисти на чолі зі своїм тренером, учителем Мазівської школи Валерієм Озаренком виступили у Всеукраїнській дитячій лізі з настільного тенісу.

Турнір відбувся у місті Жовква, шо в Львівські області...

Ось що про нього розповів Валерій Озаренко:

«Уперше в житті ми маємо команду в дитячій лізі. Команда «Mazivka-Agrotrade» (Єгор Шульга** та Віктор Воробйов**) зіграли 1 тур Всеукраїнської ліги. До цього, Мазівка була учасником лише регіональної ліги, та й вік наших спортсменів як правило був трохи «втраченим».

38 команд з усієї України завітали до міста Жовква Львівської області.

4 змагальних дні, більше 35 зіграних зустрічей.

Наш виступ залишив багато корисної інформації, а головне - віру у власні сили.

У попередній групі з 5 команд, були сіяні останніми.

Перемогли команду Рогатина (Івано-Франківська область) і програли командам Нікополь-Кременчук, Львів-Жовква та Бахмут(Донецька область).

4 місце дало право грати лише у 4-му фіналі за місця 25-32.

Там програли лише двічі(Покровську та Чернігову) і мали 5 перемог (Івано-Франківськ-2, Львів, Чернівці, Черкаси-Мармузовичі, с.Кам‘яниця Гута).

Загальний висновок: Ми стали впевненішими у собі. Така кількість перемог, хоч навіть і в 4-му фіналі, дає зрозуміти, що вже наступний тур може мати перед нами завдання потрапити у фінали вище.

27 місце - та позиція, яку можна і цілком реально покращити.

Помилки проаналізували, щодня працюємо! Усім добра!».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.