У Бурині завершується будівництво футбольного майданчику зі штучним покриттям

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) першим у Бурині на своїх сторінках узимку 2016 року порушив тему будівництва футбольного майданчику зі штучним покриттям у Буринському Павловському міському парку.

Відтоді минуло майже три роки.

Проте БіЖ цю тему постійно тримав і тримає на контролі.

І нині на своїх сторінках регулярно розповідає про спортивну новобудову в Бурині.

На сьогодні, 05 грудня 2018 року, завершено всі інженерні комунікації, підключено освітлення.

Практично встановлена огорожа. І сьогодні тут ведуться уже завершальні роботи.

Днями планується покласти штучний газон на майданчик. Звичайно, якщо на заваді не стане непогода.

Після чого буде зроблено облагороджування території навколо спортивної споруди...

Нагадаємо, що всі роботи на будівництві футбольного майданчику зі штучним покриттям у Буринському Павловському парку веле відома в Україні компанія «Спорт.in» з міста Київ.

І роботи вона тут розпочала зовсім недавно – 20 жовтня 2018 року.

І ось у ці зимові дні вони завершуються…

На світлині: такий вигляд має футбольний майданчиу 05 грудня 2018 року.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.