У Бурині «Золота осінь» визначила переможців міжрайонного турніру з настільного тенісу

Як і анонсував інтернет-портал БУТТЯ І ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, у великій спортивній залі Буринської міської СШ №1 відбувся відкритий міжрайонний турнір з натільного тенісу «Золота осінь» .

Участь у ньому взяли 18 любителів маленької ракетки з Білопілля, Путивля, Ромнів, Бурині та Буринщини.

Організатором виступив сектор з питань молоді, спорту управління освіти, молоді, спорту, культури, туризму Буринської міської ради.

До слова, його завідувач Ярослав Романчук досить успішно виступив у змаганнях. Він посів четверте місце у віковій категорії 14 і старші. Максимальний вік учасників цієї групи – 40 років.

Перші два місця тут вибороли – Антон Бойко та Олександр Яровой з Ромнів.

Третю сходинку посів Дмитро Батюк із села Клепали, що в Буринському районі.

У віковій категорії 40 років і старші перемогу виборив Олексій Удод з Путивля, який родом з міста Буринь.

Володимир Мартиненко з Білопілля зупинився на другій сходинці.

А бронзову медаль здобув Сергій Філенко з Путивля.

Відзначимо, що в турнірі нарівні з чоловіками грали й дві жінки з Путивля – Юлія Гукова та Жанна Іноземцева. І вони склали досить гідну конкуренцію тенісистам.

І Юлія і Жанна нагороджені спеціальними призами.

Спецільним призом нагороджений і найстарший учасник турніру Микола Мартинов з Путивля. Микола Семенович має понад 80 років життя.

Ще один спеціальний приз вручив Артем Савченко, депутат Буринської міської ради. Він вручив подарунок Валентину Оданцю, найдосвідченішому тенісисту Бурині .

Валентин Оданець, який днями відзначив 69-й день народження у своєму житті, дійсно, досяг чималих успіхів у цьому виді спорту.

Він – неодноразовий чемпіон з настільного тенісу міста Буринь та Буринщини, призер обласних змагань, учасник всеукраїнських турнірів.

Нинішнього року виповнюється 45 років як Валентин Васильович уперше вийшов за стіл з настільного тенісу саме у місті Буринь.

Артем Савченко, депутат Буринської міської ради, голова Буринської районної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка, побажав Валентину Васильовичу Оданцю міцного здоров’я, нових спортивних звершень, і ще багато років радувати своєю грою прихильників тенісу та своїх уболівальників.

...А переможці та призери відкритого Буринського міжрайонного турніру з натільного тенісу «Золота осінь» отримали медалі відповідного ґатунку, грамоти та цінні подарунки від управління освіти, молоді, спорту, культури, туризму Буринської міської ради.

Нагородження провів Ярослав Романчук, завідувач сектора з питань молоді, спорту управління освіти, молоді, спорту, культури, туризму Буринської міської ради.

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: грає чемпіон турніру у віковій категорії 40 і старші Олексій Удод.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.