АНАТОЛІЙ РІЧКАЛЬ: «30 наших земляків брали участь в Олімпіадах, 14 з них завойовували медалі…»

28 вересня 2018 року відбулася ІХ звітно-виборна асамблея відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області.

Проаналізувати результати діяльності даної організації за останні чотири роки, обговорити її плани на майбутнє, зібралися делегати федерацій з олімпійських видів спорту, діючі спортсмени і ветерани, представники профільних управлінь та небайдужа до фізичної культури громадськість, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Активними учасниками конференції стали депутати Сумської обласної ради, левова частина з яких приділяє велику увагу популяризації активного способу життя, просуванню олімпійського руху на Сумщині.

Серед них, зокрема, Микола Березін, Юрій Меєрович, Олександр Будник, Олександр Стрельченко. Останній, між іншим, вже не перший рік працює у складі виконкому відділення НОК в Сумській області.

І Олександра Стрельченка за чільний внесок у розвиток олімпійського руху НОК України відзначив його подякою.

Виступаючи перед присутніми на асамблеї, перший заступник голови Сумської облвсної ради Анатолій Річкаль потішився, що депутатський корпус не пасе задніх на спортивній ниві.

Ось і цьогоріч народні обранці від Сумщини посіли почесне друге місце на Всеукраїнській спартакіаді депутатів всіх рівнів, що проходила в м. Чорноморськ.

Загалом же, Сумська область подарувала світу цілу плеяду виняткових спортивних імен.

«30 наших земляків брали участь в Олімпіадах, 14 з них повернулися зі змагань із медалями. Двічі на олімпійський п’єдестал підіймалися Володимир Голубничий, Олександр Шапаренко, Леонід Жаботинський, Володимир Куц. Так само щиро ми пишаємося досягненнями Олени Петрової, сестер Віти та Валі Семеренко. Спортсмени Сумщини, справді, взяли високу планку. Це рівень. І йому треба не тільки відповідати, а й прагнути перевершити», – зауважив Анатолій Якович.

У даному контексті всі погляди, звісно ж, скеровані на молоде покоління. На шляху його сходження на спортивний Олімп робота Сумського обласного відділення НОК є визначальною. Підтвердження цьому керівник організації Олена Петрова представила у своїй вичерпній доповіді.

Присутні на звітно-виборній асамблеї схвально оцінили її попередню чотирирічну каденцію і вирішили, що кращої кандидатури на посаду голови регіонального відділення годі й шукати.

Про це в розділі СПОРТ детально розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ ).

До слова, Олена Петрова займає цю почесну посаду з 2011 року.

«Бачачи результати вашої діяльності, можна з впевненістю сказати, що з поставленими завданнями справляєтеся на відмінно. Так, є перепони, проте, як і годиться спортсменам-чемпіонам, ви долаєте їх, незважаючи ні на що», – відзначив Анатолій Річкаль.

Він наголосив: обласне відділення НОК може завжди розраховувати на підтримку Сумської обласної ради.

Анатолій Річкаль також вручив нагороди, адресовані кращим спортсменам, тренерам, організаторам…

На світлині: Сергій Бубка,президент НОК України та Олена Петрова, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.