Вища ліга чемпіонату Сумщини з футболу: ФК «Гранум» (Сніжки) перед початком другого кола

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ВІДЕО розповідав про перенесений матч шостого туру Вищої ліги чемпіонату Сумщини з футболу між ФК «Альянс» (Липова Долина) та ФК «Вікторія» (Миколаївка).

Нагадаємо деякі аспекти поєдинку. У першому таймі м’яч двічі побував у сітці воріт липоводолинців.

На 10 та 26 хвилинах відзначився Дмитро Богачов.

На початку другого тайму Ян Осадчий «розписався» у воротах миколаївців.

А на 70 хвилині Богдан Суходуб довів рахунок до 3:1.

На 72 хвилині найкращий бомбардир чемпіонату Вячеслав Шевченко пробив влучно з пенальті – 4:1 на користь ФК «Вікторія», який перед другом колом очолює турнірну таблицю чемпіонату.

ФК «Гранум» (Сніжки) не водить до трійки лідерів, а перебуває на восьмому місці.

І для цього є об’єктиві причини. У ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) тренер команди Олександр Даценко розповів про досить вагомі зміни в клубі.

Зокрема, голкіпер Денис Дерев’янко перейшов до ФК «Тростянець-2». Туди ж перебралися й польові гравці Костянтин Сорока та Ігор Шелест.

Валерій Шепель гратиме в чемпіонаті Полтавської області.

Артем Галета виріщив спробувати свої сили в ФК «Мукачеве». Однак поки що муачівцям не підійшов і повернувся до «Грануму».

Роман Жалдак поповнив ФК «Сталь» (Кам'янське).

Через розірвання угод залишили ФК «Гранум» Артур Саралієв та Віктор Якубець.

Максим Чеглов відбув до ФК «Полісся» з Житомира, а Станіслав Носок став гравцем команди «Колос» (Северинівка).

«Гранумців» залишив, правда, тимчасово, й тренер Валерій Попов.

І ось остання новина. Нападник Антон Бушля 8 серпня 2018 року став гравцем команди ФК «Нікополь».

Однак, не дивлячись на ці втрати, футболісти команди ФК «Гранум» сповнені бажанням боротися за високе місце у Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футболу.

Є й приємна новина для уболівальників сніжківської команди, які і в часи перемог, і у важкі періоди завжди разом з клубом, і постійно підтримують його.

Друге коло «гранумці» домашні матчі проводитимуть на своєму відремонтованому сучасному стадіоні в Сніжках.

Ось як виглядає турнірна таблиця чемпіонату Сумщини з футболу станом на 09 серпня 2018 року:

  1. ФК «Вікторія» (Миколаївка) 9 8 1 0 33-1 25

  2. ФК «Альянс» (Липова Долина) 9 7 1 1 25-9 22

  3. ФК «LS Group» (В.Сироватка) 9 7 1 1 31-5 22

  4. ФК ТОВ «Велетень» (Глухів) 9 6 1 2 22-4 19

  5. ФК «Тростянець» 9 4 1 4 20-11 13

  6. ФК «Кролевець» 9 4 0 5 6-14 12

  7. ФК «Шостка» 9 2 1 6 9-27 7

  8. ФК «Гранум» (Сніжки) 9 2 0 7 5-19 6

  9. ФК «Тулиголовець» 8 1 0 7 5-50 3

  10. ФК «Молодь Роменщини-Альянс-2» 8 0 0 8 0-16 -1

Примітка: перша колонка – місце, друга – назва команди, третя – кількість проведених ігор, четверта – перемоги, п’ята – нічиї, шоста – поразки, сьома – різниця забитих і пропущених м’ячів, восьма – набрані очки.

Кращим бомбардиром чемпіонату є Шевченко Вячеслав з ФК «Вікторія» (Миколаївка), який у ворота суперників забив 11 м’ячів.

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: у другому колі за свою команду ФК «Гранум» глядачі знову вболіватимуть у Сніжках, але вже на відремонтованому сучасному стадіоні.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.