Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Вища ліга чемпіонату Сумщини з футболу: завершилося перше коло

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ постійно розповідає про хід чемпіонату з футболу у Вищій лізі Сумщини.

Перше коло чемпіонату, за винятком деяких перенесених матчів, завершилося.

Лідерами є досвідчені команди, які нині є лідерами й футбольної Сумщини – ФК «Вікторія» (Миколаївка) та ФК «Альянс» (Липова Долина).

Зауважимо, що миколаївці є нині діючими чемпіонами України серед аматорських команд та гратимуть у 1/32 фіналу Кубку України.

Конкуренцію їм складають ФК ТОВ «Велетень» (Глухів) та дебютант змагань ФК «LS Group» (Верхня Сироватка). «Середняки» турніру – це команди, які посідають у турнірній таблиці від 5 по 8 місце.

Сюди, зокрема, входить і ФК «Гранум» (Сніжки) , який вперше виступає на такому високому рівні. Є в клуба певні вдалі матчі, але й невдач вистачає.

Зокрема, найбільш «пекучий біль» – це невміння використовувати небезпечні моменти у воріт суперників.

Та й захист (разом з воротарем) грає в деяких поєдинках дуже невдало.

Будемо сподіватися, що над усуненням цих помилок у перерві між колами й попрацює команда на чолі з своїми тренерами.

Відзначимо, що «Гранум» поки що жодного матчу не провів у Сніжках.

А от всі домашні поєдинки другого кола, за словами тренера команди Олександра Даценка, «гранумці» гратимуть на відремонтованому сучасному стадіоні в селі Сніжки.

Це, звичайно, найприємніша новина для чисельних уболівальників «Гранума».

Друге коло Вищої ліги чемпіонату Сумщини з футболу розпочнеться наступної суботи…

А в Ромнах учора, 28 липня 2018 року, було зіграно пропущений матч – ФК «Молодь Роменщини-Альянс-2» з рахунком 0:3 поступився ФК «Вікторія» (Миколаївка).

Заради справедливості підкреслимо, що господарі тривалий час триали свої ворота «на замку». І «дотиснути» їх миколаївці зуміли тільки в кінці матчу.

Голами в цьому поєдинку відзначилися Борисенко Іван (67 хвилина), Шевченко Вячеслав (80 хвилина), Кузьмін Андрій (87 хвилина).

Ось як виглядає турнірна таблиця чемпіонату Сумщини з футболу станом на 29 липня 2018 року:

  1. ФК «Альянс» (Липова Долина) 8 7 1 0 24-5 22

  2. ФК «Вікторія» (Миколаївка) 8 7 1 0 29-0 22

  3. ФК «LS Group» (В.Сироватка) 9 7 1 1 31-5 22

  4. ФК ТОВ «Велетень» (Глухів) 9 6 1 2 22-4 19

  5. ФК «Тростянець» 9 4 1 4 20-11 13

  6. ФК «Кролевець» 9 4 0 5 6-14 12

  7. ФК «Шостка» 9 2 1 6 9-27 7

  8. ФК «Гранум» (Сніжки) 9 2 0 7 5-19 6

  9. ФК «Тулиголовець» 8 1 0 7 5-50 3

  10. ФК «Молодь Роменщини-Альянс-2» 8 0 0 8 0-16 -1

Примітка: перша колонка – місце, друга – назва команди, третя – кількість проведених ігор, четверта – перемоги, п’ята – нічиї, шоста – поразки, сьома – різниця забитих і пропущених м’ячів, восьма – набрані очки.

Кращим бомбардиром чемпіонату є Шевченко Вячеслав з ФК «Вікторія» (Миколаївка), який у ворота суперників забив 10 м’ячів.

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: у другому колі глядачі ФК «Гранум» за свою команду знову вболіватимуть у Сніжках.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.