Чемпіонат Недригайлівщини з футболу: 4 тур відбувся…

Сьогодні, у неділю, 17 червня 2018 року, як і анонсував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) відбулися матчі 4 туру чемпіонату Недригайлівщини з футболу.

У ньому зустрічалися:

У Недригайлові, на КСК «Колос», о 10 годині розпочали грати ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни).

Матч, як і завжди між цими командами, відбувся у безкомпромісній боротьбі, емоційно, в деяких моментах з помилками суддів, але цікаво.

На голи «космонавтів» Владислава Аношкіна (з пенальті) та Ігоря Тимченка, який сильним ударом уцілив у «дев’ятку», господарі відповіли удвічі більше.

Поєдинок проходив так:

1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2.

З поля були видалені Олександр Павленко («Космос») та Владислав Курило («Недригайлів»).

Підсумок матчу – 4:2.

Нагадаємо, що наступної неділі, 24 червня 2018 року, у Тернах ці команди гратимуть у фіналі Кубку Недригайлівщини з футболу.

О 12 годині на поле вийшли ФК «Олімпік-ВПУ» (Недригайлів) та ФК «Коровинці».

І якщо в останні кілька років, коровинчани «зірок» з неба не діставали, то нині вони є лідерами чемпіонату.

«Олімпікійці» як не старалися перемогти, але коровинці не тільки не дали їм цього зробити, а ще й довели рахунок до розгромного.

Підсумок матчу – 0:4.

У селі Кулішівка о 10 годині розпочався матч між ФК «Хоружівка-Кулішівка» та ФК «Іваниця».

Футболісти Іваниці, які минулого сезону завоювали «бронзу» в чемпіонаті, поки що ніяк не можуть знайти своєї гри.

А от господарі вже удруге поспіль записали до свого активу «нічийне» очко.

Підсумок матчу – 1:1.

ФК «Вільшана» цього туру був вихідним.

Ось як виглядає турнірна таблиця чемпіонату Недригайлівщини з футболу після 4 турів:

  1. ФК «Коровинці» 4 4 0 0 10-0 12

  2. ФК «Космос» (Терни) 3 2 0 1 13-7 6

  3. ФК «Недригайлів» 3 2 0 1 7-3 6

  4. ФК «Вільшана» 3 1 1 1 5-5 4

  5. ФК «Олімпік-ВПУ» (Недригайлів) 4 0 2 2 1-8 2

  6. ФК «Хоружівка-Кулішівка» 3 0 2 2 6-16 2

  7. ФК «Іваниця» 2 0 1 2 1-4 1

Примітка: перша колонка – місце, друга – назва команди, третя – кількість проведених ігор, четверта – виграні матчі, п’ята – нічиї, шоста – поразки, сьома – різниця забитих і пропущених м’ячів, восьма – набрані очки.

На світлині: наступний матч команди ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни) проведуть у фіналі Кубку Недригайлівщини з футболу 24 червня 2018 року, який відбудеться в смт Терни.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.