Депутат Недригайлівської селищної ради Юрій Сердюк та Буринської міської ради Ярослав Романчук стали срібними призерами VІІ Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА детально розповідав, що у місті Чорноморськ Одеської області з 4 по 9 червня 2018 року проходила VII Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад.

Депутатські збірні областей країни виборювали першість у п’яти дисциплінах: волейболі, настільному тенісі, футзалі, шахах та шашках. Загалом участь у Всеукраїнській спартакіаді взяли участь майже 400 учасників із 17 збірних команд з різних регіонів України.

Збірна депутатів-спортсменів Сумщини під керівництвом Анатолія Річкаля, першого заступника голови Сумської обласної ради, здобула почесне ІІ загальнокомандне місце і гідно захистила честь рідної області.

Команда поступилася тільки спортсменам з Івано-Франківщини, які, до слова, вже неодноразово піднімалися на першу сходинку п’єдесталу.

У складі збірної нашої області вже вкотре брав участь і депутат Недригайлівської селищної ради Юрій Сердюк.

У Чорноморську він вправно захищав ворота збірної депутатів Сумської області, яка програла тільки в серії післяматчевих пенальті іванофранцівцям, і має срібні медалі з футзалу.

Цьогоріч збірна команда депутатів Сумщини виборола:

ІІ місце – футзал;

ІІІ місце – волейбол;

ІІІ місце – настільний теніс Сегида Ірина;

4 місце – шахи Панченко Ірина.

6 місце – настільний теніс Ярослав Романчук.

На жаль, не потрапили до десятки кращих шашкісти.

Депутати-спортсмени на Сумщину привезли три завойовані Кубки та всі отримали срібні медалі за друге загальне командне місце.

На світлині: «срібна» команда Сумщини з футзалу.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.