У Бурині Кубок Перемоги виграла команда ДЮСШ

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), у розділі спорт, 8 травня 2018 року на міському стадіоні «Урожай» відбувся турнір з футболу Кубок Перемоги.

Пройшов він за сприяння Буринської районної державної адміністрації та Буринської міської ради.

Хоча, на жаль, ніхто з найвищих керівників ні району, ні міста не виявив бажання подивитися на майбутнє нашого краю.

А, можливо, навіть підтримати «завтрашній день» Буринщини і міста Буринь.

Тобто, ще зовсім юних футболістів (у турнірі грали футболісти 2007 року народження та менші).

А от батьки, до слова, раніше цього не спостерігалося, прийшли по вболівати за своїх майбутніх футбольних зірок.

І це не перебільшення. Адже буринські футболісти – Дмитро Зікратий, Ілля Михно, Володимир Фінцев та Олексій Куракін, які є вихованцями Романа Кондруха, – уже прославляють наш край, граючи за сумську «Барсу» на чемпіонаті України. Грають вони в різних вікових групах.

Та повернімося до самого турніру.

П’ять команд були розбиті на дві групи. З першої групи до фіналу пробилися футболісти Буринської СШ №2 імені Ю.Лавошника.

З другої групи, продемонструвавши прекрасний і видовищний футбол, вийшла команда Буринської ДЮСШ (директор – Світлана Фінцева).

За третє місце зіграли команди Буринської ЗОШ № 3 та Буринської СШ №1 імені В.Кравченка.

За чотири хвилини до закінчення матчу футболісти школи №3 вигравали з рахунком 1:0. Та перевагу не втримали, і майже підряд пропустили два м’ячі у свої ворота.

А за головний кубок змагання боролися футболісти ДЮСШ та міської школи №2. Та от – боротьби як такої – й не вийшло.

Рахунок гри 6:1 на користь «дюсошовців».

Отже, команда ДЮСШ стала переможцем традиційного турніру Кубок Перемоги.

За неї грали: Воротар – Назар Невесенко, польові гравці – Нікіта Марусенко, Максим Радченко, Роман Сіренко, Антон Дорошенко, Владислав Котьков, Максим Решедько, Денис Сіробаба, Максим Кочубей, Денис Кочубей, Владислав Лишенко, Ярослав Дехніч, Іван Лістунов, Володимир Костів, Олег Прокопенко. Тренер-вихователь Буринської ДЮСШ Роман Кондрух.

Нагороди команді-переможцю та призерам вручали Олексій Яровий, завідувач сектору з питань молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації, Ярослав Романчук, завідувач сектору з питань молоді та спорту управління освіти, молоді, спорту, культури, туризму Буринської міської ради, Андрій Головко, спеціаліст І категорії сектору з питань молоді та спорту управління освіти, молоді, спорту, культури, туризму Буринської міської ради.

На світлині: тренер команди ДЮСШ Роман Кондрух – Кубок Перемоги наш…

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.