Буринці Давід Гніденко завоював «срібло», а Володимир Чубенко виборов «бронзу» на чемпіонаті Сум з греко-римської боротьби

Учора, 8 травня 2018 року, і сьогодні, 9 травня 2018 року, відбувався відкритий чемпіонат Сум під назвою «Свято спортивної боротьби».

На ньому виступали борці з Сумщини та команди з Києва, Харкова, Полтави та інших міст України.

Три вихованці Буринської ДЮСШ змагалися за найвищі нагороди.

І вони їх здобули.

Зокрема, Гніденко Давід у ваговій категорії 35 кілограмів (2009-2010 років народження) завоював срібну медаль.

А Чубенко Володимир у ваговій категорії 47 кілограмів (2005-2006 років народження) здобув «бронзу».

Третій учасник буринської команди – Назар Мельник, який виступав у ваговій категорії 29 кілограмів (2007-2008 років народження), хоча й залишився без нагороди, але продемонстрував прекрасну боротьбу.

І віриться, для цього є й підстави, що в наступних турнірах Назар все ж таки виборе медалі.

Звичайно, в цих високих показниках «дюсошовців» значна заслуга і їх тренера Артема Нечипоренка.

Тренер, борці та їх батьки дякують за всебічну підтримку громадській організації «Спортивний клуб «Буринь», СВК «Базис +», керівництву заводу СОМ, ФГ «Степок», ФГ «Діброва», ФГ «Каскад- 5» та всім уболівальникам.

Світлина Володимира Гніденка.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.