Кубок Недригайлівщини з футболу: у півфіналі зіграють ФК «Космос» (Терни) - «Олімпік» (Недригайлів) та ФК «Червона Слобода» - ФК «Недригайлів»

Зіграно чвертьфінальні матчі Кубку Недригайлівського району 2018 року, повідомив інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) заступник голови Федерації футболу Недригайлівщини Юрій Сердюк.

У нинішньому сезоні його розігрують вісім команд, три – з Недригайлова.

Наймолодші представники райцентру – команда ДЮСШ – приймала фіналіста минулого року ФК «Червона Слобода».

Слід віддати належне «дюсошовцям», які гідно зіграли перший тайм. Вони створювали небезпечні моменти у воріт червонослобідців, але хлопцям не вистачало досвіду.

У другому таймі значно досвіченіші гравці з Червоної Слободи просто «знищили» свого суперника, забивши п’ять м’ячів у ворота юних недригайлівців.

Все, на що спромоглися гравці ДЮСШ, провести м’яч престижу. Після передачі з флангу Костянтина Акімова, м’яч забив Ростислав Жмака.

Таким чином, результат матчу ДЮСШ (Недригайлів) - ФК «Червона Слобода» – 1:5

В Іваниці відбувся центральний матч чвертьфіналу. Місцева команда приймала ФК «Недригайлів».

Поєдинок розпочався з рівної боротьби, але недригайлівці більше контролювали м’яч і раз у раз створювали небезпечні моменти у воріт господарів.

Один з таких моментів закінчився автоголом. Гості провели гарну позиційну атаку, і після передачі з флангу, захисник у боротьбі з Ярославом Жмурченком зрізав м’яч у власні ворота.

Господарі мали свою гольову нагоду, але її не реалізували, нападник улучив у стійку з кількох метрів.

Із середини першого тайму ФК «Недригайлів» грав у меншості – за неспортивну поведінку був вилучений Олександр Токаренко.

Та це ніяк не вплинуло на команду, і недригайлівці продовжували створювати небезпечні моменти.

Класний прохід правим флангом вийшов у Микити Науменка. Він на швидкості обіграв суперника, і віддав точну передачу на Сердюка.

Ігор випередив захисника і забив м’яч уже у порожні ворота.

У другому таймі команди помінялися ролями. ФК «Іваниця» володів ініціативою, а ФК «Недригайлів» грав на контратаках.

Сприятливу нагоду відзначитись мав Вадим Єлець. Після грубої помилки захисників, капітан недригайлівців вийшов віч-на-віч з голкіпером, але не зміг його переграти.

Іваничанамм вдалося один м’яч відіграти, але на більше господарі не спромоглися…

Отже, поєдинок між ФК «Іваниця» - ФК «Недригайлів» закінчився з рахунком 1:2

Недригайлівський «Олімпік» у виїзному матчі переграв ФК «Вільшану», і вийшов до півфіналу.

У зустрічі ФК«Вільшана» - «Олімпік» (Недригайлів) зафіксовано рахунок 0:2.

Минулорічний володар Кубку Недригайлівщини ФК «Космос» (Терни) без проблем розібрався в Хоружівці з місцевою командою.

Тернівчани розгромили хоружівців – 5:1.

За «Космос» забивали: Аношкін Владислав – даічі, Щербань Олександр та Ковтун Юрій – по разу.

Ще один гол місцеві футболісти забили у власні ворота.

У півфіналі в неділю, 6 травня 2018 року, зустрінуться ФК «Космос»(Терни) – «Олімпік» (Недригайлів) та ФК «Червона Слобода» - ФК «Недригайлів».

На світлині: уболівальники на фінальному кубковому матчі 2017 року.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.